Notariat Bucuresti

Ene Claudiu, notar public, isi desfasoara activitatea in cadrul Camerei Notarilor Publici Bucuresti, sediul acestui cabinet notarial aflandu-se pe Calea Victoriei, numar 142-148, scara B, apartament 9, sector 1, Bucuresti, o locatie accesibila usor.

Notarul public are o experienta si o activitate profesionala ce se bucura de un foarte bun renume. Prin intreaga sa activitate notarul public Ene Claudiu manifesta grija ca procedurile notariale intocmite in cadrul acestui notariat Bucuresti sa fie indeplinite cu rigurozitate, ele fiind verificate cu atentie atat de catre personalul biroului notarial, cat si de catre notarul public.

Acest notariat Bucuresti prin personalul sau ofera intreaga gama de servicii notariale efectuate cu celeritate, seriozitate, rigurozitate, eficacitate si transparenta, acestea  avand ca efect calitatea actului notarial, precum si timpul castigat de catre client.

Atat personalul acestui cabinet notarial cat si notarul public se afla intr-o conexiune constanta cu clientii sai, fiindu-le acestora la dispozitie in cadrul unui program larg si maleabil pentru orice intrebari, nelamuriri, sau ajutor in intelegerea procedurilor notariale si a efectelor acestora.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor sai, acest cabinet notarial, prin notarul public, are disponibilitatea de a intocmi anumite proceduri  notariale cu deplasare, fapt ce reprezinta un real ajutor in conditiile in care este necesar ca actul juridic sa fie semnat de catre un notar bucuresti in afara sediului biroului sau notarial. In situatia in care sunteti in cautarea sau analizati alegerea unui cabinet notarial din Bucuresti, notariat Bucuresti, sau notar Bucuresti, va rugam sa apelati cu incredere la serviciile noastre.

Taxele si onorariile practicate in cadrul acestui notariat Bucuresti sunt conforme grilelor de taxare minime notariale.

Acest cabinet notarial va raspunde cu promptitudine cerintelor dumneavoastra si va va indruma spre varianta cea mai directa si ce presupune cele mai mici costuri pentru dumneavoastra .

Notar Bucuresti? Noi suntem alegerea potrivita pentru dumneavoastra!

Ultimele articole adaugate

ACCEPTAREA MOSTENIRII

Nimeni nu poate fi obligat să accepte o moştenire ce i se cuvine. Creditorii succesibilului pot accepta moştenirea, pe cale oblică, în limita îndestulării creanţei lor.  Accepta...

Adaugat la 23.01.2015 mai multe detalii

Transmisiunea Mostenirii

            Persoana chemata la moştenire în baza legii sau a voinţei defunctului poate accepta moştenirea sau poate sa renunţe la ea. Prin notiunea de succesib...

Adaugat la 22.01.2015 mai multe detalii

Ordinea, efectele si reductiunea liberalitatilor excesive

Analizand ordinea reductiunii, Codul civil român prevede faptul ca legatele (testament) se reduc inaintea donatiilor. In ceea ce priveste legatele, acestea se reduc toate deodată şi proporţio...

Adaugat la 13.01.2015 mai multe detalii

Despre mostenitori legali – descendentii defunctului, ascendentii privilegiati si colateralii privilegiati

In ceea ce priveste dreptul de moştenire al descendentilor si anume copiii defunctului si urmasii lor in linie dreapta, acestia înlatura mostenitorii din restul claselor si vin la mostenire in ...

Adaugat la 15.12.2014 mai multe detalii
Contactati-ne chiar acum la 0744 751 752 021 311 11 16 contact@notarene.ro